Keresés

Elérhetőség

Völcsei Judit
Facebook: Szepes Mária Fényháza

fenyhaz@gmail.com

Rólam

 
Völcsei Judit vagyok, kineziológus-oktató, természetgyógyász és lélekgyógyász. 
Szakmai önéletrajzomat elolvashatja itt
 
 1994-től fokozatosan végeztem a kineziológia összes ágát, melyből egyet oktatok is. ( Touch For Health). Mivel ennek köszönhetően átlátom egész rendszerét, eltérő módon is tanítom a hallgaóknak, komplex ráláthatóságot biztosítva. Tapasztalatom szerint sajnos sokan megfelelő tudás nélkül nevezik magukat kineziológusnak. Ez többek között annak köszönhető, hogy az oktatásban szétválasztottak bizonyos ágakat. Számos végzett kineziológus keres meg az összefüggések megértésének pótlása miatt.
Erről a  témáról bővebben ebben a bejegyzésemben olvashat.
 
 
Munkásságom Pécsen kezdett ívelni, ahol a Pedagógiai Intézet által programomat a Diákinformációs irodában működtettem éveken keresztül. Ezen kívül  Dr.Szepesváry Elemér belgyógyász főorvos és lézeres akkupunktúrőr mellett, együtt végeztük az agyféltetkék összehangolását felmérő teszt kidolgozását. Tíz éven keresztül működött személyiségfejelsztő központom, ahol a felnőttek lélekfejlődése volt a fő profil. A helyi lapokban és a Sikeres Nők Magazinban rendszeres rovataimon keresztül nyújtottam tanácsot a hozzám fordulóknak. Emellett különböző témában tartottam rendszeresen klubfoglalkozásokat, ahol a beszélgetésen kívül leginkább a közös meditációk és egyéni oldások kaptak szerepet. 
 
Vesszőparipám az Önismereti programom, mely teljesen eltérő és rendhagyó. Ez nem szerepjáték, családállítás, személyiség -és karaktertípusok ismertetése, hanem önmagunk megtalálása a szülői hitrendzserről való leválás és a környzetnek való megfelelés megszűntetése által, és a magazti kortól az érzések helyreállítása egészen a felnőtté válásig. Részletek itt .
 
2006-ban ismerkedtem meg a hasonló eszméket valló Szepes Mária  írónővel, aki védnökségét adta programomhoz,melynek fő moduljai a Gyermeknevelés új dimenziója és a Miért fontos az Önismeret? 1-2-3. így született meg a szepes Mária Fényháza
 
Budapesten, a Természetes Gyógyítás Alapítvány keretén belül kineziológiát oktattam, a Gyermekrák Alapítványnál a kis betegek lelkének segítettem. A Zugló Tv-ben pedig állandó szakértőként szerepeltem a Tetőtől-talpig című műsorban. Számos cikkem jelent meg a Természetgyógyász Magazinban, a Meglepetés-ben és több újságban is. Közben több természetgyógyászati szakágat tanultam: addiktológia, akupresszúra, fitoterápia.
 
Várom szeretettel a valóban önmagukért tenni akaró, fejlődni kívánó lelkeket, a "problémásnak" vélt gyerekeket és szüleiket. Ezen kívül vállalok az országban bárhol kiscsoportos tanfolyamokat, interaktív előadásokat.