Keresés

Elérhetőség

Völcsei Judit
Facebook: Szepes Mária Fényháza

fenyhaz@gmail.com

 

A  tanfolyamok minden esetben egyediek, személyre szabottak. Kifejezetten az adott személy élethelyzetére, problémájára vonatkoztatva ad megoldást.

Bármelyik tanfolyamot választja, garantált a lelki háttér, az ok-okozati összefüggések feltárása (a páciens mindig saját maga döbben rá, és állítja fel saját összefüggéseit), a múlt és jelen kapcsolatának megértése. Mindig a negatív érzéseket alakítjuk át, egyéni technikákat alkalmazunk az adott problémára. Mindez pozitív hatással van lelkünkre és testünkre is. Így haladhatunk igazi Énünk felé, így teljesedhetünk ki, így lehetünk egészségesek minden szinten. Ez által emelkedhet rezgésszintünk is, és vonzhatjuk be életünkbe a nekünk legjobb energiákat, eseményeket, embereket.

A tanfolyamok általában online zajlanak (Skype , egyéb hasonló módszer). Az alkalomszám azért nincs fixen meghatározva, mert egyéni tempóban haladunk.

Azoknak ajánlom elkezdeni a tanfolyamokat, akik valóban tenni akarnak Önmagukért. Akik már levetkőzték Egojukat és nem akarnak annak hatására ellenkezni és megmagyarázni mindent, kifogásokat keresni. Ahhoz, hogy eredményes legyen az adott program végig kell csinálni elejétől a végéig.

Ha bármilyen kérdés felmerül a tanfolyamokkal kapcsolatban, keressen bátran!


A szolgáltatásokathoz mindig előzetes bejelentkezés szükséges az elérhetőségek valamelyikén. Ha bármilyen kérdés merül fel a terápiákat illetően, keressen bizalommal!