Keresés

Elérhetőség

Völcsei Judit
Facebook: Szepes Mária Fényháza

fenyhaz@gmail.com

Tőle kaptam- Lelkelm útjain Szepes Máriával

 
 

Mint ahogy a bemutatkozóban is említettem, 2005.novemberében ismerkedtem meg Mária nénivel a 3 részes Miért fontos az Önismeret? c. hangoslemezem kapcsán. Az első telefonbeszélgetés, riport után még sok személyes értekezés következett főleg Önismeret témában, a lélek anatómiájának boncolgatásával.

2007. december 14-én, (Mária néni születésnapján) a Szepes Mária Fényháza megnyító ünnepségén mutattam be azt a könyvet, ami ezeket a beszélgetéseket, lelki ok-okozati összefüggéseket tartalmazza.

 
 
A kiadó ajánlása:
 

Sokunk számára ismerős a helyzet: A megfelelő pillanatban találkozunk valakivel, később a találkozás életünk fordulópontja lesz. Önmagában is érdekes ezt az utazást végig követni másokban, hogy aztán mi is elég bátrak legyünk a kínálkozó pillanatban a saját utunkra lépni. De milyen különös lehet egy találkozás Szepes Máriával, aki hosszú életet végén a tudás birtokában és a tapasztalás bizonyosságával fogad be minket, Keresőket. Völcsei Judit egészen közel enged bennünket saját magához. Miközben szeretetről, elfogadásról, az indigó gyerekekről olvasunk, együtt utazunk belső énjével, átélhetjük Mária nénivel való beszélgetéseit, az azokat követő lelki változásait.

A kötet sors adta szomorú végéhez érve észre fogjuk venni, hogy a mi utunk is ugyanabba a transzcendens létbe visz, ahonnan Szepes Mária üzeni nekünk: "Mert az élet örök, halál nincsen, csak öröklt. Halhatatlanság, örökkévalóság."

 

A teljes könyv online is elérhető az alábbi linken: